maj 02, 2023

Nye funktioner til Biblioteket-appen og Butler

På Redias stand til Det Bibliotekspolitiske Topmøde blev der demonstreret nye produkter og features. Deltog du ikke i topmødet, eller vil du gerne have genopfrisket nyhederne? I denne artikel har vi samlet Redias produktnyheder fra foråret 2023. 

 

Lån & Aflever

Med Lån & Aflever kan brugerne undgå ventetid ved selvbetjeningsautomaten og i stedet låne og aflevere materialer direkte i Biblioteket-appen på mobilen. Det giver en simpel, effektiv og sammenhængende digital biblioteksoplevelse.

Funktionen er tilgængelig som tilkøb til appen, og de første biblioteker har allerede taget den i brug. Du kan læse om Favrskovs oplevelser med Lån & Aflever i denne case.

I videoen nedenfor demonstrerer UX-designer Magnus Engell von Meyeren Lån & Aflever:

 

Servicemeddelelser

Hvordan informerer du dine brugere på biblioteket? Landets biblioteker er i kontakt med brugerne på flere forskellige kanaler men har manglet en funktion til at udbrede vigtige meddelelser. 

Med den nye funktion Servicemeddelelser bliver det muligt at informere brugerne på hjemmesiden, i Biblioteket-appen, på selvbetjeningsautomaterne Butler og i personaleværktøjet Assist. 

Servicemeddelelsen oprettes kun ét sted (i administrationssystemet Redia Admin) og vil herefter blive synlig på de produkter, du vælger at vise meddelelsen på.

Udviklingen af funktionen er i sin afsluttende fase.

I videoen herunder demonstrerer UX-designer Mette Esager Servicemeddelelser.

 

 

Vertikal Butlerskærm

Vores vertikale Butlerskærm har samme design som selvbetjeningsautomaten Butler, men har en indbygget mikrofon og højtaler, så det er muligt for brugerne at ringe til en bibliotekar.

Den vertikale Butlerskærm kan også benyttes uden "Ring til bibliotekar"-funktionen, så den eksempelvis fungerer som en søgemaskine eller en skærm, der giver adgang til Min side. 

Skærmen er udviklet efter ønske og i samarbejde med Københavns Biblioteker.

 

IMG_3634-1

 

 

 

 

 

Vil du høre mere?

Vil du gerne høre mere om vores produkter og om mulighederne på dit bibliotek. Kontakt os for en uforpligtende dialog.