dec. 22, 2022

Højere rating end nogensinde

Biblioteket-appen opnåede en App Store-rating på hele 4,8 stjerner ved udgangen af 2022. Det er den højeste rating i appens levetid, og det er vi selvfølgelig meget stolte over.

Vi kan dog ikke tage hele æren for de gode anmeldelser. For det første skylder vi en stor tak til de biblioteker, der hjælper os med at teste og tilpasse de nye funktioner, vi udvikler. Men vi er lige så afhængige af alle de enkeltpersoner, der dagligt sender nye forslag til os, om hvordan vi kan videreudvikle Biblioteket-appen.

Højeste-rating-1

 

Mere end en app

Anmeldelserne på App Store viser også, at brugerne opfatter Biblioteket-appen og deres lokale bibliotek som én samlet enhed. Se bare på disse anmeldelser.

 

Uundværlige biblioteker

⭐⭐⭐⭐⭐

"Har altid holdt meget af at komme på biblioteket, lige fra jeg var 8 år. Bibliotekarerne er altid hjælpsomme."

Birtea 20. december 2022

 

Biblio rocks

⭐⭐⭐⭐⭐

"Som ved alle ting der har med bibliotekerne at gøre, er appen også super tjekket, stabil og humanitært orienteret. Det er ophøjet og smukt, og bibliotekarerne må godt overtage styringen af vores land."

David Paulsen 20. december 2022

 

Hørsholm Bibliotek er verdensklasse

⭐⭐⭐⭐⭐

"En venlighed, dygtighed og generøsitet præger biblioteket. De skaffer alt på rekord tid, også udenlandske bøger. Hjælp til emner kan man også få. Husrum i et stille hjørne og hjerterum ved skranken! Her får man noget for sine skattekroner. Bogormen"

Æseløret 6. december 2022

 

Service

⭐⭐⭐⭐⭐

"Altid venlige og hjælpsomme. Tænk at bo i et land, hvor man stort set hele døgnet kan låne så mange spændende bøger. Er så glad for lås selv ordningen”.

aase16 4. december 2022

 

Jægerspris

⭐⭐⭐⭐⭐

"Det er et helt fantastisk bibliotek og personale vi har i Jægerspris 🤩🤗 Altid meget hjælpsomme Tak for Jer God Jul og Nytår."

Jette Kulhuse 3. december 2022

 

Service i top

⭐⭐⭐⭐⭐

"Tak for god service og velfungerende kommunikation – både digitalt og analogt!"

Per JS 29. november 2022

 

Smæk for skillingen

⭐⭐⭐⭐⭐

"På landets folkebiblioteker får man meget for skattekronerne: et bredt udvalg af både skøn- og faglitteratur og altid venlig og hjælpsom service fra skranken. Sidst men ikke mindst en super duper app, hvor man hjemmefra kan orientere sig, bestille hvad man ønsker, og vupti, så ligger det serveret på et sølvfad klar til afhentning. 👏👏👏

lystlæser 19. november

 

"App’en og biblioteket fungerer upåklageligt. Fantastisk service!" 

Lars Nielsen 10. november 2022

 

5 stjerner

⭐⭐⭐⭐⭐

"Det virker bro. Ik så meget pjat!"

Max Nordahl 8. november 2022

 

Danmark = bibliotek

⭐⭐⭐⭐⭐

"Hvad var Danmark uden gode biblioteker."

peder kristian 6. november 2022

 

⭐⭐⭐⭐⭐

"Super! Nemt at finde inspiration og reservere samt genlåne materiale hjemmefra. At man kan scanne sine lån med app’en er genialt."

Lone Hemmingsen 6. juli 2022