apr. 29, 2020

Huskeliste lanceres til Biblioteket-appen

Seneste opdatering af Biblioteket-appen introducerer en ny “huskeliste-funktion” i appen. En funktion som indtil nu kun har været tilgængelig på bibliotekets hjemmeside.


Glædeligt gensyn med biblioteket

Med huskelisten kan jeres brugere forberede sig på gensynet med biblioteket. Funktionen gør det nemt at gemme bøger til senere, og kan bruges på tværs af app og hjemmeside. Du kan læse mere om brugen af huskelisten her.

 

 

Sammenhæng mellem bibliotekets platforme

Den nye funktion er en del af et større projektsamarbejde med Danskernes Digitale Bibliotek, som fokuserer på at skabe et sammenhængende bibliotek og netop derfor var det vigtigt at koble huskeliste-funktionen på tværs af appen og bibliotekernes hjemmeside gennem DDB CMS.

 

"Det var vigtigt for os at sikre, at huskelisten synkroniseres, så brugeren møder samme liste på tværs af appen og bibliotekets hjemmeside”

Anne Rohde Projektleder Biblioteket-appen, Redia

 

Den nye funktion tænkes ind i brugervenligt design

Da huskelisten allerede er en integreret del af bibliotekernes hjemmeside, har der ligget  noget arbejde i at gøre funktionen til en del af appen. Her har der specielt været fokus på at sikre, at funktionen passer ind i appens brugervenlige design. 

Er brugeren logget ind, vil det derfor nu være muligt at trykke på et hjerte-ikon ved materialevisningen, og dermed gemmes det valgte materiale på huskelisten. Ønsker brugeren at tilgå sin huskeliste, findes den tydeligt i oversigten på “min side”.


Huskelisten får selskab af flere vigtige funktioner

Udover huskelisten byder opdateringen på en mere detaljeret materiale- og listevisning. Der vil derfor være flere informationer at finde i afsnittet “Om materialet” under materialevisningen. 

Biblioteksbrugerne vil ligeledes opleve en forbedret serievisning, så man nemt kan finde næste materiale i serien. En funktion som også har været meget efterspurgt.